La Banda

Qui som Rock Per Xics?

 

Rock Per Xics som un grup de Rock per a tota la família que oferim un espectacle musical on es fusionen la cançó popular catalana amb el Rock clàssic i d’autor per transmetre la cultura i els valors del Rock a les noves generacions, creant moments especials connectant nens i pares divertint a tota la família.

⚡ Una proposta molt atractiva per la fusió d’interessos entre pares i fills, ja que el repertori inclou grans clàssics del Rock fusionats amb el cançoner popular català en clau de Rock. I ara també amb temes propis del nou disc.  ROCK PER XICS volem fer-ho realitat junt amb tots vosaltres per transmetre de forma molt divertida la cultura i els valors del Rock com l’alegria, l’amistat, la llibertat, l’entusiasme, l’autenticitat, la humilitat, etc. 😛

⚡ Els concerts compten amb la presència de mascotes, animadors, globus gegants, pirotècnia, i molta interacció amb el públic, on passen moltes coses divertides de principi a fi.

⚡ La banda està formada per autèntics músics rockers amb molta experiència i qualitat, amb la producció i direcció artística d'Ismael Berengena.

Viu en família un autèntic concert de Rock, de forma molt divertida!

 

ROCK PER XICS
la banda
DESCOBREIX LA NOSTRA BOTIGA